Agricultura

AGRICULTURA

În programul nostru există un puternic angajament de mediu pentru bunăstarea comunității. Din acest motiv, în sectorul agricol, unde fiecare procesare este, de asemenea, strâns legată de producția de produse alimentare, oferim o gamă de produse biodegradabile formulate cu materii prime atent selectate, complet netoxice.

Avem o gamă de accesorii și produse sintetice și minerale specifice, cum ar fi uleiuri de motor, uleiuri hidraulice, uleiuri compresoare, uleiuri rulante, grăsimi, paste, sprayuri, detergenți, antigel, agenți anti-coroziune, de la -30 ° C la + 120 ° C, rezistente la murdărie, praf și schimbări extreme de temperatură. Toate sunt capabile să asigure o siguranță absolută și o intervale lungi de lubrifiere pentru fiecare tip de mașină, de la cea mai veche la cea mai recentă, de la tractorul european la tractorul american.

Lubrifianții noștri sunt concepuți pentru a evita întreruperile involuntare ale mașinii din cauza problemelor legate de lubrifiere și pentru a optimiza durata eforturilor de operare, pentru a reduce frecvența de încărcare și pentru a îmbunătăți economia gestionării proceselor de producție.

Suntem un partener de încredere și un consultant global de întreținere.
Datorită activității noastre de servicii prin diagnoza predictivă, filtrarea, planurile de lubrifiere și gestionarea lichidelor, suntem capabili să monitorizăm condițiile de funcționare a mașinilor și prin consultanță și studiul planului de întreținere pentru a optimiza productivitatea și rentabilitatea companiei.

PASTA

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!