Alpin si Iarna

Am acționat întotdeauna cu o atenție deosebită respectului pentru mediu și în conformitate cu valorile durabilității, parteneriatului, inovării și eficienței și ne punem mai mult ca un partener de încredere decât ca furnizor. Consultant global de întreținere, capabil să sugereze soluții personalizate clientului pentru a minimiza costurile globale și pentru a îmbunătăți fiabilitatea producției.

În ceea ce privește ascensoarele și întregul sector de iarnă începând de la telecabine, până la snowmobile și snowmobile, inclusiv echipamente și plimbări cu parc de distracții, avem mai multe produse specifice. O gamă concepută pentru a evita oprirea involuntară a instalației din cauza problemelor legate de lubrifiere și pentru a optimiza durata eforturilor de operare, scăderea frecvenței de completare și îmbunătățirea economiei de gestionare a proceselor de producție.

În special pentru sectorul de iarnă, care funcționează în prezența unei temperaturi ridicate de umiditate și temperaturi foarte scăzute, oferim o gamă largă de accesorii și produse biodegradabile, sintetice și minerale, cum ar fi uleiuri hidraulice, uleiuri turbine, uleiuri compresoare, uleiuri pentru rulmenți, lubrifianți și unsori pentru frânghii, paste, spray-uri, detergenți, antigel, anticorozivi, rezistenți la temperaturi de funcționare cuprinse între -30 ° C și + 120 ° C, capabile să asigure o siguranță absolută și intervale lungi de lubrifiere.

Datorită activității noastre de servicii prin diagnoză predictivă, filtrare, planuri de lubrifiere și managementul fluidelor, suntem în măsură să monitorizăm condițiile de performanță ale mașinilor, garantând continuitate și funcționalitate. Consultanța privind optimizarea depozitului este, de asemenea, o parte integrantă a ofertei noastre de asistență pentru clienți.
De asemenea, deținem certificarea de mediu ISO 14001 și certificarea calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru funcționarea în acest sector.

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!