Constructii

CONSTRUCTII

Am lucrat întotdeauna cu o atenție deosebită respectului pentru mediu, în conformitate cu valorile durabilității, parteneriatului, inovării și eficienței care ne ghidează în alegerea produselor noastre.

În sectorul construcțiilor pentru construcția de case, clădiri, fabrici, poduri sau drumuri și, prin urmare, pornind de la macarale, mixere de beton, mașini de asfaltare și așa mai departe, ne propunem un control total al funcționării mașinilor care trebuie să fie întotdeauna curățate de urme de pământ, beton sau asfalt care ar putea afecta funcționarea lor.

Angajamentul nostru este de a furniza împreună cu o gamă largă de accesorii produse biodegradabile, sintetice și minerale, cum ar fi uleiuri hidraulice, uleiuri de turbină, uleiuri compresoare, uleiuri rulante, uleiuri de transmisie, lubrifianți, unsori, paste, sprayuri, anticorozive, care sunt capabile să asigure o siguranță maximă, fiabilitate și intervale lungi de lubrifiere.
Datorită activității noastre de servicii prin diagnoza predictivă, filtrarea și managementul fluidelor, consultanță, asistență continuă și studiul planului de întreținere, contribuim la optimizarea productivității și rentabilității companiei, cu respectul total pentru om și mediu.

Suntem în posesia certificării de mediu ISO 14001 și a certificării calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru a putea opera în acest sector.

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!