Energie si mediu

ENERGIE SI MEDIU

Astăzi, mai mult ca niciodată, lucrăm alături de cei care oferă energie din ce în ce mai accesibilă, responsabilă, mai ușoară și mai curată. Datorită unei echipe tinere și competente, conștientă de importanța socială, etică și ecologică a dezvoltării energetice, propunem pentru sectoarele centralei electrice, ferme eoliene și instalații de producere a deșeurilor care utilizează gaz, abur, apă sau orice alt sistem, o gamă largă. de produse și accesorii biodegradabile, sintetice și minerale, cum ar fi uleiuri hidraulice, uleiuri pentru turbine, uleiuri compresoare, uleiuri de transmisie, uleiuri de transmisie, lubrifianți, unsori, paste, pulverizatoare, detergenți, antigel, produse anticorozive. , fiabilitate și intervale lungi de lubrifiere.

Vrem să ajutăm la îmbunătățirea eficienței generale a instalațiilor, să contribuim în mod concret la reducerea emisiilor de dioxid de carbon și să respectăm obiectivele stabilite prin Protocolul de la Kyoto, favorizând dezvoltarea economiilor de scară în producția de energie care respectă mediul.

În acest sens suntem un partener de încredere. Consultant global de întreținere, capabil să sugereze soluții personalizate pentru a minimiza costurile globale și pentru a evita perioadele de neintenționare. Prin intermediul activității noastre de servicii, prin diagnosticarea, filtrarea și gestionarea fluide, sau printr-un proiect de consultanță, asistență și aplicarea unui plan de întreținere personalizat, putem monitoriza funcționarea mașinilor și putem ajuta la optimizarea productivității și rentabilității companiei în total respect pentru mediul înconjurător și pentru noi toți.

Suntem în posesia certificării de mediu ISO 14001 și certificării calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru a putea funcționa în acest sector

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!