Industrie alimantara

INDUSTRIA ALIMENTARA

În industria alimentară, farmaceutică și cosmetică răspundem în mod eficient nevoilor unei piețe care necesită eliminarea oricărui risc de toxicitate sau de contaminare. Oferim o varietate de servicii și produse certificate denumite Alimente, potrivite pentru utilizare în condiții de producție deosebit de critice, în vederea unui tratament adecvat de purificare a apei.

În plus față de gama de accesorii speciale, avem o serie de produse biodegradabile cum ar fi uleiuri hidraulice, uleiuri compresoare, uleiuri industriale, lubrifianți, paste, detergenți și antigel, formulate cu materii prime atent selectate, pe baza standardelor stricte FDA 21 CFR H1, secțiunea 178.3750 și dotată cu certificare NS1 H1. Aceste produse fără miros, fără gust, incolor și netoxic sunt totuși capabile să mențină caracteristicile tehnice, mecanice și de fiabilitate ale lubrifianților de înaltă performanță nemodificate și să reducă consumul de combustibil și intervalele de lubrifiere / înlocuire în beneficiul mediului și al persoană. Suntem un partener de încredere și un consultant global de întreținere.

Datorită activității noastre de servicii prin diagnoza predictivă, filtrarea, planurile de lubrifiere și managementul fluidelor, suntem în măsură să monitorizăm condițiile de funcționare a mașinilor, să asigurăm optimizarea proceselor de producție și profitabilitatea maximă a companiei.

De asemenea, o consultanță pentru optimizarea depozitului face parte integrantă din gama de oferte oferite clienților noștri
Suntem în posesia certificării de mediu ISO 14001 și a certificării calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru a putea opera în acest sector.

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!