Laborator si servicii

LABORATOR SI SERVICII

Cei care ne cunosc știu că valorile noastre sunt durabilitate, parteneriat, inovare și eficiență și, mai mult decât un furnizor, suntem un partener de încredere. Am câștigat încrederea a tot mai mulți clienți și le-am ajutat să utilizeze produsele în mod eficient, reducând consumul și eliminând deșeurile, sugerând soluții personalizate pentru a minimiza costurile totale, pentru a îmbunătăți fiabilitatea producției, pentru a proteja mediul și sănătatea umană.

În ceea ce privește sectorul industrial, oferim nenumărate servicii și peste 1000 de produse biodegradabile, sintetice și minerale, cum ar fi uleiuri hidraulice, uleiuri turbine, uleiuri compresoare, uleiuri industriale, lubrifianți, paste, pulverizatoare, detergenți, și lichide de răcire.
Multe dintre lubrifianții pentru sectorul industrial sunt produse speciale, special formulate pentru diviziuni de nișă și potrivite pentru procese specifice, concepute și dezvoltate de o echipă de profesioniști care lucrează în numele inovației.

Datorită activității noastre de servicii prin diagnoză predictivă, filtrare, planuri de lubrifiere și managementul fluidelor, suntem capabili să monitorizăm funcționarea mașinilor, iar prin consultanță și studiul planului de întreținere putem garanta optimizarea proceselor de producție și a companiei maxime rentabilitatea. Consultanța privind optimizarea depozitului este, de asemenea, o parte integrantă a ofertei noastre de asistență pentru clienți.

Suntem în posesia certificării de mediu ISO 14001 și a certificării calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru a putea opera în acest sector.

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!