Produse BIO

PRODUSE BIO

Întâlnirea dintre cercetare, inovare, mediu și piață a dat naștere unui proiect important în NILS pentru a contribui la protejarea mediului și a oamenilor.
Cu BioProduct NILS, gama de produse biodegradabile, formulate cu materii prime atent selectate, ne calificam printre furnizorii cei mai fiabili, în conformitate cu reglementările stricte privind biodegradabilitatea pentru a face față riscului de contaminare a solurilor, acviferelor, cursurilor, lacurilor și mărilor. Cu toate acestea, reglementările internaționale în vigoare prevăd eliminarea în contextul lubrifianților uzați.

BioProduct NILS oferă o serie de accesorii și produse specifice sintetice și minerale, cum ar fi uleiuri pentru motoare, uleiuri hidraulice, uleiuri compresoare, uleiuri rulante, grăsimi, paste, sprayuri, detergenți, antigel, produse de dezarmare a clădirilor, industria, lubrifianți pentru pereții etanși, mașini de spălare, lanțuri care funcționează în contact cu apa și anticorozive, nealterabile la temperaturi de funcționare cuprinse între -30 ° C și + 120 ° C, rezistente la murdărie, praf și excursii puternice termice.

Pe lângă asigurarea unor condiții absolut de siguranță și intervale lungi de lubrifiere pentru excavator, îngrășăminte de zăpadă, unități de control al barajelor, mașini de prelucrare a lemnului, precum lanțul lanțului cu lanț și altele, produsele BioProduct NILS sunt eficiente împotriva nefuncționării mașinilor datorită problemelor legate de lubrifiere și optimizării durata solicitărilor în exploatare, reducerea frecvenței de încărcare și îmbunătățirea economiei de gestionare a proceselor de producție.

Produsele NILS BioProducts sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea în utilajele pentru terenuri de golf, unde în cazul scurgerilor de ulei, iarba nu trebuie înlocuită deoarece este arsă, ca în cazul produselor normale care nu sunt biodegradabile.

Utilizarea produselor NILS BioProducts este recomandată în centralele hidroelectrice în care o scurgere de ulei sau o lubrifiere excesivă, pe lângă faptul că generează probleme grave de mediu, ar putea avea repercusiuni la nivel politic.

Mai mult, nu suntem doar un furnizor, ci un partener de încredere și consultant global de întreținere. Datorită activității noastre de servicii prin diagnoza predictivă, filtrarea, planurile de lubrifiere și managementul fluidelor, suntem capabili să monitorizăm condițiile de funcționare a mașinilor și prin consultanță și studiul planului de întreținere pentru a optimiza productivitatea și rentabilitatea companiei.

Suntem în posesia certificării de mediu ISO 14001 și certificării calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru a putea funcționa în acest sector

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!