Spray si accesorii

SPRAY SI ACCESORII

Dezvoltarea produselor NILS sa concentrat de ani de zile nu numai pe performanța și protecția mașinilor, ci și pe reducerea impactului asupra mediului. Aceleași reguli se aplică și acelor produse care pot fi definite ca produse auxiliare, destinate aplicațiilor “auxiliare”, dar nu mai puțin importante.

În acest sector oferim produse spray de 5 tipuri diferite: lubrifianți, multifuncționali, non-toxici, de protecție și anti-alunecare; pe scurt, tot ce poate fi util în operațiunile de întreținere care au loc în instalații industriale, mașini și autovehicule. Sprayurile NILS sunt de o calitate excelentă și eco-compatibile, cu propulsor complet lipsit de CFC, adică acele gaze inerte și toxice din punct de vedere chimic, dar dăunătoare deoarece sunt responsabile pentru gaura din stratul de ozon.
În cadrul gamei Accesorii oferim tot ce poate fi folosit în atelier sau în sisteme pentru a optimiza utilizarea produselor NILS, cum ar fi hârtia albastră, pasta de spălare a mâinilor, pompele de grăsime, pompele de ulei, suporturile pentru a pune tobe în siguranță, lubrifianții automați și mai mult, pentru ca lubrifierea diferitelor mașini să fie simplă și sigură.

Mai mult, nu suntem doar un furnizor, ci un partener de încredere și consultant global de întreținere. Datorită activității noastre de servicii prin diagnoza predictivă, filtrarea, planurile de lubrifiere și managementul fluidelor, suntem capabili să monitorizăm condițiile de funcționare a mașinilor și prin consultanță și studiul planului de întreținere pentru a optimiza productivitatea și rentabilitatea companiei.

Suntem în posesia certificării de mediu ISO 14001 și a certificării calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru a putea opera în acest sector.

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!