Terestru si Transport

TERESTRU SI TRANSPORT

În conformitate cu valorile corporatiste ale durabilității, parteneriatului, inovării și eficienței, ne punem mai mult ca un partener de încredere decât ca furnizor. Un consultant global de întreținere, capabil să sugereze soluții personalizate pentru a minimiza costurile globale, pentru a îmbunătăți fiabilitatea producției, pentru a respecta mediul și a proteja viitorul tuturor.
Pentru pământ și pentru întregul sector de transport, începând de la stațiile de carieră, camioane, excavatoare și macarale, camioane articulate de ultimă generație, mașini pentru construcția drumurilor, mașini pentru asfalt, lopeți, buldozere, crawlere, macarale hidraulice, vehicule speciale, echipamente și plimbări pentru parcuri de distracții, avem mai multe produse specifice, cu scopul de a evita întreruperile involuntare datorate problemelor legate de lubrifiere și optimizarea duratei de funcționare a stresului, scăderea frecvenței de reumplere și îmbunătățirea economiei gestionării procesului de producție.

Oferim o gamă largă de produse biodegradabile, sintetice și minerale, cum ar fi uleiuri hidraulice, uleiuri pentru turbine, uleiuri compresoare, uleiuri rulante, uleiuri industriale de transmisie, grăsimi, paste, sprayuri, detergenți, antigel, agenți de eliberare și diverse accesorii anticorozive, rezistente la temperaturi de funcționare cuprinse între -30 ° C și + 120 ° C, nealterabile în condiții de murdărie, praf și schimbări puternice de temperatură, capabile să asigure o siguranță absolută și un interval de lubrifiere lungă.

Datorită activității noastre de servicii prin diagnoză predictivă, filtrare, planuri de lubrifiere și managementul fluidelor, suntem în măsură să monitorizăm condițiile de performanță ale mașinilor, garantând continuitate și funcționalitate. Consultanța privind optimizarea depozitului este, de asemenea, o parte integrantă a ofertei noastre de asistență pentru clienți.
De asemenea, deținem certificarea de mediu ISO 14001 și certificarea calității ISO 9001, care sunt indispensabile pentru funcționarea în acest sector

Domenii NILS

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!