NILS OIL romania

01

SERVICIUL DE ÎNCERCARE ȘI DE ÎNTREȚINERE PREDICTIVĂ

Ne-ar plăcea să ne considerați nu doar ca un furnizor de produse, ci mai degrabă ca un partener de încredere, adică ca un consultant de întreținere.
Odată ce ați luat o mostră simplă de ulei pe mașinile sau uneltele dvs., laboratorul R & S (cercetare și dezvoltare) este capabil să efectueze analize asupra lubrifianților în cât mai puțin timp posibil. Mai mult decât atât, printr-un sistem de întreținere predictivă care implică monitorizarea stării generale a componentelor mecanice, reușim să previzionăm apariția problemelor datorate uzurii și funcționării defectuoase a diferitelor elemente.

 

citeste mai departe..

Beneficiile unei astfel de planificări rapide și direcționate a intervențiilor de întreținere sunt perioadele mai scurte de întrerupere a mașinilor, mai puține situații de urgență, consum redus de lubrifianți, prelungirea duratei de viață a componentelor și disponibilitatea sporită a instalației, toate acestea făcând economii asupra costurilor indirecte cum ar fi întreruperile și orele suplimentare).

În plus, analizele de ulei arată dacă se găsesc poluanți și cât de eficiente sunt filtrele, ceea ce face posibilă intervenția promptă pentru protecția mediului și a sănătății oamenilor.
Pentru a vă permite să efectuați corect operațiunile de eșantionare, vă furnizăm un kit de eșantionare practic. Odată ce am primit materialul de analizat, efectuăm filtrarea, observația microscopică și analizele ferrografice ale acestuia.

De asemenea, vă punem la dispoziție o rețea de consultanță și servicii de asistență pentru clienți. Tehnicienii bine pregătiți sunt chemați să găsească soluții concrete pentru diferitele tipuri de probleme care pot apărea. Acest lucru poate lua forma celor mai simple aplicații sau a celor mai complexe programe de gestionare a fluidelor, în cadrul căruia clientul își contractează gestionarea completă și eficientă a întregii activități de lubrifiere în incinta acestora.
Pentru personalul nostru și clienții noștri, organizăm cursuri de formare care îi ajută să dobândească o mai bună cunoaștere a lubrifianților și tehnicilor de lubrifiere în raport cu diferitele sectoare ale pieței.

02

SERVICIUL DE FILTRAȚIE

De la început, am oferit o serie de servicii inovatoare în vederea satisfacerii cerințelor multiple ale clienților noștri.
După cum se știe bine, murdăria, rășinile, lacurile și umezeala pot să contamineze uleiul, să ducă la oxidare, să mărească uzura și consumul, precum și să cauzeze deteriorarea mașinilor.

citeste mai departe..

Utilizăm diagnosticarea predictivă pentru a verifica starea de sănătate a uleiului și, ori de câte ori este posibil, combinăm acest lucru cu filtrarea off-line.

Acest sistem utilizează un dispozitiv care funcționează autonom din circuitul mașinii. Acesta este echipat cu filtre de celuloză ușor de unică folosință care asigură o filtrare absolută egală cu 3 microni.
Vindem și închiriem diferite tipuri de echipamente care sunt potrivite pentru diferite tipuri de instalații, inclusiv cele moderne.
Filtrarea ajută la reducerea numărului de înlocuitori de ulei, la reducerea costurilor și la respectarea mediului înconjurător.
Aceste instrumente sunt disponibile pentru vânzare sau pentru închiriere. În plus, NILS vă oferă posibilitatea de a efectua filtrarea de către personal calificat și de specialitate.

03

PLANUL DE LUBRIFERE ȘI MCP

Chiar mai bine orientate, mai accesibile și mai surprinzătoare. Acestea sunt caracteristicile celei mai recente generații de servicii NILS, care au fost special concepute pentru o optimizare personalizată a managementului lubrifianților.

Împreună cu clientul și pe baza know-how-ului pe care îl combinăm cu o examinare aprofundată a manualelor tehnice ale mașinilor, întocmim programul optim de lubrifiere, adică frecvența de lubrifiere, tipul și cantitatea produs care urmează să fie utilizat. Mai mult decât atât, analizând probele de ulei care au fost luate, monitorizăm starea mașinii și prezicem uzura acesteia, asigurând astfel continuitatea și funcționalitatea.

 

citeste mai departe..

În colaborare cu Ferretti Tunneling AG, am dezvoltat un program de management al lubrifierii și întreținerii numit Programul Machine Care (MCP).

Programul MCP NILS oferă clienților posibilitatea de a căuta / configura programul de lubrifiere / întreținere pentru propriile instalații direct online, adică pur și simplu printr-o conexiune la Internet. Datele sunt salvate în serverul nostru centralizat și pot fi recuperate de clienți în orice moment, ceea ce se dovedește benefic pentru planificarea serviciilor și organizarea resurselor. Cu MCP este posibil să primiți solicitări prin e-mail care să vă asigure că intervențiile de lubrifiere și întreținere sunt efectuate corect.

În plus, acest sistem reprezintă un instrument esențial pentru raționalizarea utilizării lubrifianților, pentru a optimiza depozitarea și costurile în general.

04

SERVICIUL LOGISTICS

Scopul nostru este de a oferi o eficiență maximă. Datorită serviciului nostru de logistică de primă clasă și sistemului nostru de stocare și alimentare rațională, putem garanta expedierea totală a comenzilor într-o săptămână.

Pentru livrarea produselor, avem propriul nostru parc de vehicule, care sunt conduse de membri calificați ai personalului nostru, pentru a asigura punctualitate maximă și fiabilitate.

Nu numai din motive de securitate, dar și pentru a minimiza impactul asupra mediului, ne folosim mijloacele de producție de cel mult 4 ani și apoi le înlocuim cu altele noi.

05

CURĂȚAREA CABLURILOR ȘI GREASAREA LOR

NILS realizează, de asemenea, o gamă de echipamente de curățare și lubrifiere a cablurilor disponibile pentru vânzare sau închiriere. Legislația actuală prevede că cablurile trebuie să fie unsate pentru a le proteja împotriva substanțelor corozive externe. Curățarea și lubrifierea regulată a cablurilor ajută la prevenirea formării ruginii, la creșterea siguranței și la asigurarea eficienței pe termen lung a oricărei instalații. Acest lucru este valabil mai ales pentru instalațiile de ridicare și carierele, precum și pentru orice mașină care este supusă unor saltări mari de temperatură sau condițiilor meteorologice agresive sau care funcționează în condiții de umiditate ridicată sau murdară sau la temperaturi foarte scăzute.
NILS vă pune la dispoziție experți calificați care pot efectua acest tip de servicii la perfecțiune.

06

PREGĂTIRE PERSONALIZATĂ

Deschiderea zilnică a unei afaceri, precum și scenariile de piață cheamă din ce în ce mai mult pentru persoanele care pot reconcilia capacitatea de a învăța cu capacitatea de a acționa, adică pentru persoanele care, în limitele competențelor lor, pot înțelege și trata complexitatea și particularitatea sarcinilor lor.

Pentru a ne asigura că personalul și clienții noștri sunt informați despre diferitele noastre oferte și știu care sunt cele mai bune soluții care trebuie aplicate, organizăm cursuri de …

citeste mai departe..

formare și conferințe care le ajută să dobândească o mai bună cunoaștere a lubrifianților și tehnicilor de lubrifiere în raport cu diversele de piață.
Cursurile pot fi organizate la sediul clientului sau la unul dintre site-urile noastre.
Durata și agenda acestor cursuri sunt adaptate nevoilor individuale.

Cursul de formare se ocupă de următoarele domenii de competență:

Formare tehnică privind caracteristicile lubrifianților
Proprietățile diferitelor produse
Utilizarea optimă a fiecărui produs
Norme de punere în aplicare a protocoalelor privind sănătatea umană și protecția mediului.

Produse NILS

VASELINA
PASTA
ACCESORII
SPRAY

Domenii NILS

EXCLUSIV PRIN PARTENERI

NILS OIL ROMANIA ESTE DISTRIBUITOR UNIC AL MARCII NILS IN ROMANIA

Protejam natura

Cele mai bune produse

PRET AVANTAJOS
INSTRUIRE
PREMII
INFORMATII
TRANSPORT
Call

Manager general

Andreas Peuker

0040729094417

Adresa

 Deva, Str. Pietroasa Nr.13 , jud Hunedoara

Email

office@nils-oil.ro

Share This

Share this post with your friends!